Βοηθείστε τον οργανισμό σας με φυσικά αντιβιοτικά

 Βοηθείστε τον οργανισμό σας με φυσικά αντιβιοτικά

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι’αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι’αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 Δοκιμάστε αυτά τα φυσικά αντιβιοτικά φάρμακα

Συντάκτης:Alicia Borghi

Η αντοχή στα αντιβιοτικά είναι ένα πραγματικό πρόβλημα .Είναι όλο και πιο δύσκολο να σκοτώνει τους ιούς και τα βακτήρια, οπότε μιλάμε για τα ναρκωτικά-ανθεκτικά μικρόβια.

Μεγάλο μέρος του προβλήματος οφείλεται στην υπερβολική και άσκοπη χρήση των φαρμάκων, οι υπερβολικές συνταγές και αυτοθεραπεία.

Ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε υγιείς και να ξεπεράσετε  απλές ασθένειες όπως το κοινό κρυολόγημα ή  την γρίπη είναι η διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

Πώς γίνεται αυτό;

Υπνος τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα

Η άσκηση τακτικά

Με υγιεινή διατροφή

Την ανακούφιση του στρες

Ευτυχώς υπάρχουν φυσικές επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα να αποκαταστήσει ορισμένες από τις αρχικές ισορροπίες της.

Φάρμακα φυσικά αντιβιοτικά

1. Γαρύφαλλο

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία  με σκελίδες  για πεπτικές διαταραχές και στην κινεζική ιατρική που χρησιμοποιεί για τη θεραπεία της διάρροιας , του ποδιού του αθλητή και άλλες λοιμώξεις από μύκητες . Πολλοί οδοντίατροι επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως στοματικό διάλυμα .

2.. Κολλοειδές Silver   Κολλοειδές ασήμι έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για την καταπολέμηση των βακτηριδίων , συμπεριλαμβανομένων  σε αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παράγοντες κατά των παθογόνων ανθεκτικών στα αντιβιοτικά.

3 Oregon Grape Root

Η ρίζα σταφυλιών Όρεγκον είναι καλό να βοηθήσει τη θεραπεία σε πονόλαιμο , διαταραχές του στομάχου και των εντέρων , το έκζεμα , ο έρπης , ψωρίαση και ακμή .

4 Αγνο μέλι

Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό, για να απαλύνει τον πονόλαιμο ,τον βήχα και να θεραπεύσει μικρές πληγές και εγκαύματα .

5 Φλόμος

Φλόμος είναι ένα βότανο που βοηθά στη θεραπεία ασθενειών που επηρεάζουν τους αεραγωγούς και τα ιγμόρεια . Βοηθά επίσης να ανακουφίσει τον πονόλαιμο, βήχα, κεφαλαλγία.mirra

6. Μύρο

Το Μύρο έχει αντισηπτικές, αντιβιοτικές και αντιικές ιδιότητες . Είναι κοινή χρήση για την καταπολέμηση βακτηριακών λοιμώξεων του στόματος, η βρογχίτιδα και πονόλαιμου. Δεν συνιστάται για χρήση σε μακροπρόθεσμη βάση.

 7. Φασκόμηλο

Φασκόμηλο βοηθά θεραπεία ασθενειών του στόματος, των δοντιών, των αρθρώσεων , το ήπαρ , το κεφάλι, τα ιγμόρεια, το λαιμό, τους πνεύμονες και το στομάχι.

Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις φυσικές θεραπείες χωρις καθοδήγηση απο τον γιατρό σας

Πηγή: blog.codeconutrilife.com/

Σημείωση του «Οχι άλλο κάρβουνο» Πολύ καλά αντιμικροβιακά αποτελέσματα έχει και ο χυμός του φρέσκου λεμονιού, μισό ή ένα κουταλάκι γλυκού σόδα σε ποτήρ