Πως ν’ αδυνατίσετε υγιεινά και φθηνά

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΥΓΙΗΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ

Μια νέα έρευνα απο την Ιατρική Επιτροπή για Υπεύθυνη Ιατρική δείχνει πως μια φυτοφαγική διατροφή αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να βοηθηθεί κάποιος στην απώλεια βάρους χωρίς να μετράει ..θερμίδες..
Ο ενστερνισμός μιας φυτοφαγικής διατροφής προκαλεί απώλεια βάρους, ακόμη και στην ολοσχερή απόσχιση απο άλλες συνήθειες όπως άσκηση, μέτρηση θερμίδων, σύμφωνα με μια μετά-ανάλυση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτητικής, στις 22 Ιανουαρίου, Πέμπτη.
Αυτή η ανάλυση μελέτησε 15 προηγούμενες έρευνες που συντάχτηκαν σε 755 συμμετάσχοντες από διάφορες χώρες όπως η Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία, Ισπανία, και ΗΠΑ.
Ο κύριος υπεύθυνος της έρευνας , Δρ.Barnard έδωσε το στίγμα πως μια απόλυτα φυτοφαγική διατροφή βοηθά στην απώλεια βάρους.
Ένα από τα «κλειδιά-μυστικάά» της έρευνας είναι να γεμίσει η διατροφή με αρκετές φυτικές ίνες. Η Ιατρική Επιτροπή προτρέπει την πρόσληψη τουλάχιστον 40 γρ. φυτικών ινών σε καθημερινή βάση που να προέρχονται από άμυλο, προϊόντα ολικής αλέσεως και φρούτα, σαλάτες κτλ.
Περισσότερο από 1.4 δις. άνθρωποι είναι υπέρβαροι και παχύσαρκοι, ένας δείκτης για ρίσκο του διαβήτη, καρδιαγγειακών νόσων, υπερχοληστερηναιμίας, τρυγλικεριδίων, στεφανιαίας νόσου και καρκίνων.
Μάλλον ο καιρός έχει έρθει να κάνουμε βήματα για τη ζωή.. για να ζήσουμε βηματίζοντας προς αυτήν!
Με εκτίμηση,
Δρ.Κων/νος Μουρουτης

Πηγή: #‎PlantBasedRx.

– See more at: http://olazoi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_18.html#sthash.mhh38cBq.dpuf