Προστατευτείτε απο την τοξικότητα

Οι τοξικοί κίνδυνοι στη σύγχρονη ζωή

Ενημερωθείτε για τους σημερινούς τοξικούς κινδύνους που διατρέχει ο σύγχρονος άνθρωπος και πάρτε μέτρα προστασίας για σας και την οικογένειά σας.

Εμβόλια με υδράργυρο

Είναι πολύ τοξικό και βαρύ μέταλλο χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική σε αμάλγαμα. Επίσης χρησιμοποιείται θειομερσάλη στα πιο πολλά εμβόλια και δυστυχώς και στα εμβόλια που κάνουν σε παιδιά με πολλές παρενέργειες, όπως ο αυτισμός, αλλά και καρκίνοι όπως λένε κάποιοι επιστήμονες.

Η νευροτοξίνη του υδραργύρου είναι κατηγορούμενη τελευταία για τη  μεγάλη αύξηση του αυτισμού σε παιδάκια, που μερικές φορές παρουσιάζεται λίγες μέρες από τους εμβολιασμούς. Δυστυχώς, παρ’ όλα όσα λέγονται, δεν υπάρχει πραγματική προστασία από τις μολύνσεις με τους εμβολιασμούς, υπάρχουν μελέτες που τονίζουν την επικινδυνότητα του υδραργύρου σ’ αυτούς, αλλά και ιών, ιδιαιτέρως στα παιδιά φυσικά που τα τελευταία χρόνια γέμισαν ξαφνικά με αρρώστιες, αλλεργίες, άσθμα, πράγματα που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια κι οι περισσότερες παιδικές ασθένειες θεραπεύονταν μόνες τους, ή με ομοιοπαθητική που επιδρά πολύ θετικά σε αυτές.

Χλώριο

Ένας πολύ τοξικός ακόμα χημικός παράγοντας, το χλώριο, πάρα πολύ τοξικό, τόσο που στην Green Peace λένε πως ο θεός έφτιαξε τον διάβολο κι ο άνθρωπος το χλώριο. Το χλώριο προστέθηκε στη δημόσια ύδρευση το 1910 για να απολυμαίνει το νερό που πίνουμε, αλλά παρ’ όλ’ αυτά το κακό χτύπησε αλλού, σε καρκίνους που εξαπλώθηκαν από τότε που ο κόσμος άρχισε να χρησιμοποιεί το χλωριωμένο νερό, δηλητηριάζοντάς το.

Ραδιενέργεια

Η καταστροφή του Πυρηνικού εργοστασίου στη Φουκοσίμα , εξαπέλυσε σ’ όλο τον κόσμο ραδιενέργεια που μαζί με πυρηνικές διαρροές από στρατιωτικά όπλα, μηχανήματα, πυρομαχικά με απεμπλουτισμένο ουράνιο, όπως και με τα ραδιενεργά μέταλλα, όπως το βάριο και θόριο καθώς και τα υπόλοιπα κατάλειπα  των πυρηνικών δοκιμών το 1950-60, είναι άλλος ένας πολύ επιβαρυντικός παράγοντας για την εξάπλωση των καρκίνων.

Η ασπαρτάμη

Τα τελευταία χρόνια επίσης τα διάφορα χημικά γλυκαντικά που χρησιμοποιούνται για χάσιμο βάρους ή για το ζάχαρο και ειδικότερα η ασπαρτάμη που είναι πολύ επικίνδυνη νευροτοξίνη κι αυτή, με μεθανόλη (οινόπνευμα ξύλου) και φορμαλδεΰδη, δρα άμεσα στον εγκέφαλο με ισχυρή τοξικότητα, αλλά και στην όραση, στο συκώτι και το πάγκρεας και τη ψυχοσύνθεσή μας τρελαίνοντάς μας. Είναι απορίας άξιον που κυκλοφορεί στην αγορά ωα γλυκαντικό και όχι ως εντομοκτόνο που αρχικά βρέθηκε ότι είναι.  Η ασπαρτάμη μπαίνει στις τσίκλες που παίρνουν μετά μανίας οι νέοι και τα παιδιά δυστυχώς.

Το όξινο γλουταμινικό νάτριο

χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. Άλλη μια νευροτοξίνη που δρα τοξικά στον εγκέφαλο και τα νεύρα. Μειώνει τη νοημοσύνη, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και δυσφορία του πεπτικού συστήματος, και μπορεί επίσης να βλάψει την καρδιά.

Αλουμίνιο

Το αλουμίνιο οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε μαγειρικά σκεύη, αλλά δυστυχώς και στα τρόφιμα, πράγμα πολύ επικίνδυνο. Τα τελευταία χρόνια όμως εγκαταλείπεται από τον κόσμο μαζί με το αλουμινόχαρτο ιδιαίτερα στην Δύση.

Τελευταία κατηγορείται ως συστατικό ψεκασμών το αλουμίνιο, που σαν νευροτοξίνη κι αυτό μειώνει τη νοημοσύνη, τη μνήμη και συμβάλει στην πρόωρη άνοια και το Αλτζχάιμερ.

Φάρμακα ναρκωτικά

Πολλά από τα φαρμακευτικά σκευάσματα σήμερα πια ξέρουμε πως έχουν τρομερές παρενέργειες στα ανοσιοποιητικά συστήματα του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέλουμε μετά και άλλα φάρμακα κι ότι δεν φτάνει η έγκριση από έναν δημόσιο οργανισμό για να τα εμπιστευτούμε. Πολλά φάρμακα δρουν και κατά του ψυχισμού μας και της διανοητικής μας κατάστασης, μειώνοντας την ευφυΐα μας.

BPA – Bisphenol Acetate

είναι ένας προσομοιωτής που είναι στην υπηρεσία τροφίμων και πλαστικών οικιακής χρήσης, όπως πλαστικά μπουκάλια νερού. Αυτό και άλλα παρόμοια πλαστικοποιητές όπως δισφαινόλη Sulfone (BPS) προκαλούν αλλαγές του μαστού και των σεξουαλικών οργάνων .

Glyphosphate

Το τοξικό χημικό αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και δυστυχώς χρησιμοποιείται μαζί με άλλες επιβλαβείς τοξικές χημικές ουσίες στη γεωργία και προκαλούν καρκίνους, στειρότητες κλπ. Οι περισσότερες γεωργικές χημικές ουσίες είναι επικίνδυνες για τον πληθυσμό καθώς μεταφέρονται από το χώμα στα βρώσιμα φυτά αλλά και στο νερό που πίνουμε.

Γενετικώς τροποποιημένα

Οι γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί στη γεωργία χρησιμοποιούνται μαζί με τις γεωργικές ουσίες μολύνοντας το έδαφος και τις τροφές. Τέτοια είναι συνήθως σόγια, καλαμπόκι, ζαχαρότευτλα, αλλά η χημεία τροφίμων έχει βάλει χέρι σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα για να τα κάνει ανθεκτικά στα ζιζάνια και τις ασθένειες, ειδικότερα στις ΗΠΑ όπου επιτρέπεται αυτό κι έτσι όλα τα τρόφιμα είναι με μεταλλαγμένα στοιχεία, ορμόνες στα γαλακτοκομικά και στα κρέατα και πολλά φάρμακα και πρόσθετα χημικά στοιχεία.

EMC Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που μας κυκλώνουν από παντού πλέον από τις συσκευές οικιακής χρήσεως, κινητά τηλέφωνα, έξυπνους μετρητές, υπολογιστές, τηλεοράσεις, αλλά και τα κέντρα ασύρματων επικοινωνιών και τους ραδιοτηλεοπτικούς πύργους κλπ. επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των ανθρώπων, ζώων και φυτών, και χρειάζονται μέτρα προστασίας και ενημέρωση πώς θα το πετύχουμε με τους καλύτερους τρόπους.