Τα 8 καλύτερα (και χειρότερα) χαρακτηριστικά του Motorola Moto X

Τα 7 καλύτερα (και χειρότερα) χαρακτηριστικά του Motorola Moto X

Το Moto X είναι μία από τις καλύτερες συσκευές Google με απίστευτο εργονομικό σχεδιασμό, ευχάριστη και φιλική διεπαφή με το χρήστη και με γενική πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Εδώ σας έχω τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Moto X από το χειρότερο προς το καλύτερο:

Τα αρνητικά του Motorola Moto X:

1. Δεν διαθέτει υποδοχή κάρτας micro SD
Το Moto X από μόνο του διαθέτει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 50GB όμως η πρόσβαση στο cloud απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και τα περισσότερα προγράμματα πρέπει να τα κατεβάσετε για να τα χρησιμοποιήσετε. Μία υποδοχή κάρτας micro SD που σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη χωρητικότητα της συσκευής σας θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμη.

2. Διαθέτει μη αντικαταστάσιμες μπαταρίες
Οι μπαταρίες Lithium ion κάθε χρόνο χρήσης χάνουν περίπου 20% της χωρητικότητάς τους, έτσι μετά τους πρώτους 18 μήνες χρήσης θα διαπιστώσετε ότι η μπαταρία διαρκεί μόνο 70% από ότι διαρκούσε στην αρχή και η μόνη λύση είναι να την αλλάξετε χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία.

3. Περίεργα κουμπιά
Τα κουμπιά αυτής της συσκευής είναι μικρά, λεπτά και χάρη στην ελάχιστη προεξοχή τους, εντοπίζονται πολύ δύσκολα σε σύγκριση με άλλες συσκευές Android. Επιπλέον μπάρα έντασης ήχου είναι πολύ μικρή έτσι δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα το κουμπί αύξησης και μείωσης της έντασης. Επίσης το να βγάζετε στιγμιότυπα οθόνης είναι λίγο δύσκολο και άβολο καθώς τα κουμπιά της έντασης είναι τοποθετημένα πολύ κοντά με το κουμπί λειτουργίας. Κάτι εξίσου ενοχλητικό είναι και η μεγάλη αντίσταση των κουμπιών που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το πάτημά τους.

4. Οθόνη
Η οθόνη OLED του Moto X είναι πολύ μικρή για να απολαύσετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, βίντεο και παιχνίδια και παρά το γεγονός ότι τα χρώματα είναι αρκετά φωτεινά, είναι πολύ ανακριβής. Για αυτόν τον λόγο δεν συνιστούνται οι online αγορές από αυτήν τη συσκευή.

Τα θετικά του Motorola Moto X:

5. Ο εργονομικός σχεδιασμός
Το Moto X διαθέτει κυρτή πίσω όψη η οποία το κάνει να μοιάζει λεπτότερο και πιο εύκολο για να το κρατήσετε. Η κυκλική εσοχή του λογότυπου της Motorola, και οι μαλακές πλευρές λαβής του, σας χαρίζουν μια πολύ ωραία αφή

6. Επεξεργαστής διπλού πυρήνα
Ο διπύρηνος επεξεργαστής εξοικονομεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας και παρά τη χαμηλή ισχύ, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ικανός στις πολλαπλές εργασίες και να εκτελεί άψογα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

7. Συναρμολογείται στις ΗΠΑ
Η Google είναι μία αμερικανική εταιρία, όμως το Moto X δεν κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Υπό τεχνικής απόψεως, το γεγονός ότι συναρμολογείται στην Αμερική είναι ένα πολύ καλό βήμα προόδου.

8. Ενεργή οθόνη
Η ενεργή οθόνη ενεργοποιείται με έναν πολύ ωραίο τρόπο μόλις σηκώσετε τη συσκευή σας. Είναι πανέξυπνο, η διαισθητικότητά του και ο τρόπος που εμφανίζει τις ειδοποιήσεις, το καθιστά εξυπηρετικό και αρκετά διασκεδαστικό.