5 κορυφαίες εφαρμογές για μαμάδες

top mom apps

Οι νέες μητέρες έχουν πάντα πολλά πράγματα να κάνουν όπως είναι οι δουλειές του σπιτιού, η φροντίδα του μωρού κ.α. για αυτό δεν έχουν χρόνο να ψάξουν για εφαρμογές που μπορεί να τις διευκολύνουν ή απλά δεν γνωρίζουν για αυτές.

Εδώ σας έχω τις 5 πιο χρήσιμες εφαρμογές που θα τις λατρέψετε γιατί πολύ απλά κάνουν πράγματα τα οποία είναι αρκετά δύσκολα για εσάς και ταυτόχρονα σας τρώνε πολύ χρόνο:

  • BabyCam

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να τραβήξετε χαμογελαστές και καθαρές φωτογραφίες του μωρού σας μάταια διότι απαιτείται τρομερή υπομονή και κάποιος για να το κάνει να χαμογελάσει; Το BabyCam είναι η λύση για εσάς καθώς σας βοηθάει πάρα πολύ το πλήκτρο ήχου της εφαρμογής ο οποίος αναπαράγει έναν από τους 15 ήχους του εκ των οποίων κουδουνίσματα, καμπάνες, τύμπανα, τραγούδια κ.α. τα οποία τραβούν την προσοχή του μωρού σας και το κάνουν να χαμογελάει. Όσο για τις φωτογραφίες ενώ το παιδί κινείται δοκιμάστε το QuadCamera το οποίο τραβάει τέσσερεις με οχτώ συνεχόμενες φωτογραφίες και κατά προτίμηση μπορείτε να τις μετατρέψετε σε μία.

  • Scribble

Όταν ταξιδεύετε με το αμάξι ή πηγαίνετε για ψώνια το παιδάκι σας σίγουρα δεν σας αφήνει να κάνετε το παραμικρό καθώς γκρινιάζει ή χοροπηδάει από εδώ και από εκεί μες στο αμάξι, πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο. Κάτι έξυπνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το απασχολήσετε δίνοντάς του να παίξει με το Scribble όπου με το δαχτυλάκι του ζωγραφίζει στην οθόνη της συσκευής σας. Για να τα σβήσει απλά κουνάει απότομα τη συσκευή και ξεκινάει πάλι από την αρχή. Αν αυτό αποτύχει στο να το απασχολήσει για αρκετή ώρα τότε δοκιμάστε το BugSquash, όπου πατάς στην οθόνη αφής για να λιώσεις τα ζουζούνια που κινούνται σε αυτήν. Τα ζουζούνια αυτά μπορεί να είναι όλα τα είδη των εντόμων συμπεριλαμβάνοντας τις αράχνες, τα σκαθάρια ακόμα και κοριούς.

  • Lose it

Μετά τη γέννα και τον θηλασμό το σώμα σας ίσως να μην έχει την όψη που είχε πριν τη γέννηση του μωρού σας. Αν θέλετε ένα πρόγραμμα να σας δίνει κατά βήμα όλες τις οδηγίες για να χάσετε βάρος και να τονωθείτε τότε κατεβάστε το Lose It το οποίο θα βάλει ως στόχο την απόλυα βάρους και θα δημιουργήσει έναν ημερήσιο προϋπολογισμό θερμίδων καταγράφοντάς τα. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και το IFitness το οποίο παρέχει βήμα προς βήμα οδηγίες για πάνω από 160 ασκήσεις.

  • aSleep Kids

Όταν είναι ώρα για ύπνο σίγουρα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο να είσαι μητέρα. Κατεβάζοντας όμως την εφαρμογή aSleep Kids μπορείτε να κοιμηθείτε ήρεμη καθώς το μωρό σας θα το βάζουν για ύπνο τα νανουρίσματα τις εφαρμογής αυτής, η οποία διαθέτει 15 νανουρίσματα και ρυθμιζόμενο χρονοδιακόπτη.

  • Toddler Cards

Όταν θέλετε να ξοδέψετε ποιοτικό χρόνο με το παιδάκι σας μαθαίνοντάς του καινούριες λέξεις τότε θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη αυτή η εφαρμογή μέσο της οποίας ξεφυλλίζετε εικόνες από ζωάκια, φαγητά, σχήματα και χρώματα. Έτσι το παιδί σας μαθαίνει τα ονόματα του κάθε ζώου και φαγητού καθώς και να καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ δύο χρωμάτων. Επιπλέων η εφαρμογή περιλαμβάνει τη μετάφραση της κάθε λέξης και σε άλλες γλώσσες.