Ξενοδοχεία στην Ύδρα

hydra greece

Η Ύδρα είναι ένας μόνιμος προορισμός για όλους όσους ζητάνε μια γρήγορη απόδραση από την πρωτεύουσα. Παίρνοντας τα γνωστά σε μας δελφίνια από τον Πειραιά μπορούμε να βρεθούμε μέσα σε 90 λεπτά στο λιμάνι της Ύδρας.

Το νησί της Ύδρας είναι ένα από τα πιο γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού. Τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά αλλά και η έλλειψη αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης θα σας προσφέρουν ένα ταξίδι σε άλλες εποχές. Η ιστορία του νησιού ξεκινάει από την αρχαιότητα με την ναυτική της παράδοση που κρατάει χιλιετίες. Ενδεικτικό είναι να αναφέρουμε πως στην Ύδρα έχει εντοπιστεί το αρχαιότερο ναυάγιο στον κόσμο.

Τα ξενοδοχεία στην Ύδρα βρίσκονται συνήθως μέσα στην γραφική πόλη της Ύδρας για να διευκολύνονται οι μετακινήσεις με την χρήση των εξυπηρετικών γαϊδουριών όπως συνηθίζεται.

Υπάρχουν αρκετές οργανωμένες παραλίες στο νησί κοντά στις οποίες θα βρείτε σίγουρα διαμονή. Τα ξενοδοχεία στην Ύδρα είναι κτισμένα πολλές φορές με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και είναι εναρμονισμένα με την γραφική εικόνα της πόλης.

Το νησί έχει υπάρξει γενέτειρα πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων ανάμεσα τους και πολλών ηρώων της επανάστασης του 1821. Κοντά στα ξενοδοχεία στην Ύδρα θα βρείτε συντηρημένες τις κατοικίες πολλών από αυτών ακόμη και μερικά μουσεία για να γνωρίσετε καλύτερα την ιστορία της νήσου.

Οι πεζοπορίες στο νησί είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης. Λόγω της απαγόρευσης παντός κυκλοφορίας τροχοφόρων στο νησί οι μόνες επιλογές σας για μετακίνηση στην στεριά είναι τα γαϊδουράκια, τα άλογα και τα μουλάρια.

Πολύ δημοφιλής είναι η μετακίνηση με πλωτά μέσα. Στα ξενοδοχεία στην Ύδρα θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τους προορισμούς σας καθώς και μπορέσουν να εξασφαλίσουν την μετακίνηση σας από ντόπιους.

Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε ξενοδοχεία στην Ύδρα αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το νησί αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλούς παραθεριστές. Η ησυχία που προσφέρει το νησί είναι ικανή να αποβάλει όλο σας το άγχος και να σας ανανεώσει. Καλό θα ήταν αν θέλετε να γνωρίσετε και εσείς τις ομορφιές του νησιού να κάνετε μια κράτηση στα ξενοδοχεία στην Ύδρα.