Η Monsanto αγόρασε Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας

Η Monsanto αγόρασε Μελισσοκομικό Οργανισμό ΈρευναςΗ εταιρεία Monsanto, κολοσσός της βιοτεχνολογίας, η οποία κατηγορείται σήμερα ότι συμβάλλει καταστροφή των μελισσών, λόγω των μεταλλαγμένων ποικιλιών που προσπαθεί να επιβάλλει στον κόσμο όλο, αγόρασε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας που ασχολείται με το θέμα των μελισσών και τη μείωση του πληθυσμού τους.

Ανθρωποι Ζωα Περιβαλλον Η Πολωνία απαγόρευσε τα προιόντα της Μονσάντο λόγω των συνεχών θανάτων μελισσών, από το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της. Είναι λοιπόν προφανές γιατί αποφάσισε να αγοράσει μία από τις μεγαλύτερες Μελισσοκομικές εταιρείες έρευνας του πλανήτη, καθώς έχει γίνει και γνωστή λόγω ίντερνετ η ρήση του Αινστάιν για παγκόσμια καταστροφή σε περίπτωση έλλειψης μελισσών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2011 διαδόθηκε στα δημόσια δελτία τύπου πως η Μονσάντο αγόρασε τη Beelogics, μια και δόθηκε τόση βαρύτητα στο ζήτημα λόγω Πολωνίας, γιατί πριν, κανείς δεν άκουγε τις οικολογικές οργανώσεις. Είναι λοιπόν πλέον ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς που μελετάει την προστασία της επικονίασης των εντόμων, πιστοποιημένος από το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ γεγονός που δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη Monsanto.

Στην ιστοσελίδα τους διαβάζουμε τα εξής: “Έργο του Beelogics είναι να φυλάξει την υγεία των μελισσών παγκοσμίως.” Είναι δε αναγνωρισμένος οργανισμός και από τους μεγαλύτερους εντομολόγους του πλανήτη για το έργο του. Φυσικά, το υπουργείο είναι σε συνεργασία με την Monsanto και το κυβερνητικό τους γραφείο φροντίζει ώστε τα οικονομικά της Μοnsanto να συνεχίζουν να αυξάνονται, παρέχοντας τις σχετικές άδειες για τους νέους μεταλλαγμένους σπόρους και ποικιλίες της. Λέγεται πως η Monsanto δεν έπαιρνε τις άδειες τόσο γρήγορα, ειδικά για καλλιέργειες που υπήρχαν ενδείξεις πως προκαλούσαν βλάβες και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Steve Censky, επικεφαλής Αμερικανικής Ένωσης Καλλιέργειας Σόγιας, το λέει ξεκάθαρα. Αυτό ήταν μία κίνηση για την Monsanto ν’ αυξήσει τα κέρδη της «Εξ’ άλλου δεν υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία, μόνο για τον ανταγωνισμό.»

8.3_Environment_Όταν λοιπόν η Monsanto δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για την περιβαντολλογική καταστροφή που επιφέρει, αγοράζει την κατάλληλη ελεγκτική εταιρεία για να μπορεί να πιθαναγκάσει τους ειδικούς της να πιστοποιήσουν ό,τι τη συμφέρει για να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο στα ωφέλιμα αυτά έντομα, από τα οποία εξαρτάται η επικονίαση όλων των φυτών.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/monsanto_24.html#ixzz2KEE6PhLY