Οι Depeche Mode στο Terra Vibe

Οι Depeche Mode στο Terra VibeΟι Depeche Mode, το ιδιαίτερα δημοφιλές συγκρότημα στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, θα επισκεφτεί και πάλι την Αθήνα, όπου θα παρουσιαστεί στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2013.

Το βρετανικό electro-pop συγκρότημα έκανε το ξεκίνημά του στο Essex της Βρετανίας το 1980. Με σταθερή παρουσία στην παγκόσμια μουσική σκηνή, πολλαπλά άλμπουμ και περιοδείες, συγκαταλέγονται στα εκατό καλύτερα συγκροτήματα του κόσμου.

Η συναυλία τους στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας στις 10 Μαΐου θα είναι η δεύτερη της προγραμματισμένης για το 2013-14 παγκόσμιας περιοδείας τους. Oι live αυτές συναυλίες των Depeche Mode είναι και οι πρώτες που θα πραγματοποιήσουν μετά την περιοδεία τους “Tour of the Universe” το 2009-10, η οποία είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και ρεκόρ πωλήσεων για τις 142 συναυλίες τους.

Και τα μέλη του συγκροτήματος όμως αναμένουν με ανάλογο ενθουσιασμό εκείνη τη βραδιά, αφού έχουν εκφράσει επανειλημμένα την αγάπη τους για το εκδηλωτικό και ένθερμο ελληνικό κοινό.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.